22 Kasım 2013 Cuma

Kurtlar Vadisi Pusu 21 Kasım 2013 izle, 205. Bölüm Tek Parça izle

 Kurtlar vadisi pusuda neler oluyor, armegeddon timi adı verilen tim suitcaseler düzenlemek üzere yola çıkıştır, ancak yolda devrilen otobüsün altında kalınca, yine kaza olmuşmuş ta falan, ancak abdül baya kızmış olmalı ki polatı ittirdi yaw. Neyse 21 kasım 2013 tarihinde yayınlanan kurtlar vadisi pusu dizisinin 205. bölümü tarih sahnelerinde yerini almıştır.



vadi nihayet bölüm, Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yeni fragman izle seyret, Kurtlar Vadisi Pusu nihayet bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu 21 adaleım bölümü linkleri haberimizin detayındadır. Kısa sürede büyük zevk toplataraf ATV'nin dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu'de diziseverleri bakalım neler be kliyor. İşte Kurtl ar Vadisi  P akılu KVP, yeni bölüm ayrıntıları... Kurt lar Vadisi Pusu 205. bölümü ile 21 Kasım Perşembe akşamı tekrar soluk kesecek.Kurtlar Va disi Pusu 205. bölümü tekrar heyacanlı ve sürprizlerle dolu. Her yeni bölümde rekora k oşan dizinini n perşembe akşamı ekranne gelecek olan 205. bölümünde, Türkiye'nin başına büyük bir bela sarılıyor. "Armegedon Timi"... Dağılan ekibini toparlkör kararı alan Polat Alemdar operasyonları yönetmeye başlıyor. Kara'nın Poyraz'dan intikamı acı oluyor.  İşte   Kurtla r Vadisi P akılu’nun 205. bölümünde ıslakanacakla r: Polat Alemdar'ı karşısında gören Abdülhey ne yapacak? Polat, Abdülhey'i ikna edebilecek mi? Ta pınakçılar olarak bilinen grubun mümkün eylemlerine karşı İhtiyarlar Meclisi'ni ve ekibini uyaran Polat'ın, Armegeddon timiyle alakali planı ne olacak? Türkiye'nin başına yeni bir bela sarmayı h edefleyen K ane, nasıl bi r eylem planı dahiline girdi? Peki Cahit, Kane' nin bu hain planları dahile risinde yer alacak mı? Cahit, eski dostlarına ihan et ed ecek mi? Suçunu başs avcıya itir af eden Le yla, nasıl bir tepkiy le karşılaşacak? Başsavcı konuyla alakali soruşturmayı başlatacak mı? Babasının düşi yle avunan Elif, Ö mer babadan ne isteyecek? N azife anne ve Ömer babanın bu devasizliğine Abdülhey bir umut olac ak mı? Poyra z'ı yakalataraf Kara, int ikamını nasıl alacak? Bu, Poyraz'ın nihayetu mu olacak?
Tüm bu soruların tarafıtları ve çok daha çoksı, 21 Kasım Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 205. bölümünde olacak… Kaçırmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder